Berusad man bar kniv i centrala Lidköping


En 22-årig man åtalas för grovt knivbrott efter att han den 13 juni påträffats med en kniv på Magasinsgatan i centrala Lidköping.

Enligt stämningsansökan bör brottet betraktas som grovt då mannen, som är medborgare i Syrien, var påverkad av alkohol och samtidigt bar kniven lättillgängligt. Det var dessutom mycket folk i rörelse vid den aktuella tidpunkten. Mannen åtalas därför för brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål, grovt brott. Mannen har erkänt brottet.

Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida