Boende i Lidköping döms för nya brott


En 25-årig man boende i Lidköping har av Skaraborgs tingsrätt dömts till skyddstillsyn för narkotikabrott.

Mannen, som är medborgare i Somalia, dömdes den 4 januari 2018 för försök till mord och ringa narkotikabrott till fängelse fem år och sex månader. Därefter har han meddelats strafföreläggande för ringa narkotikabrott den 15 december 2022. Påföljden bestämdes till dagsböter. Nu döms han igen för ett narkotikabrott som begåtts den 4 januari i år då polisen vid en husrannsakan hittade 16,61 gram amfetamin och 16 stycken tabletter tramadol i mannens bostad i Lidköping.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun. 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida