Nu blir det dyrare att parkera fel i Lidköping


Från och med den 1 augusti höjs felparkeringsavgiften i Lidköpings kommun och de nya felparkeringsavgifterna blir 500 kronor, 750 kronor och 1 000 kronor, beroende på vilken typ av felparkering det handlar om.

Kommunen tar ut avgift för felparkering enligt Lagen om felparkeringsavgift (1976:206) och från 1 augusti gäller en ny taxa för felparkeringsavgifter i Lidköpings kommun, enligt information på kommunens hemsida. Det är fjorton år sedan felparkeringsavgiften höjdes i Lidköping men nu höjs taxorna och hamnar på samma nivå som i Skövde, Falköping och Mariestad. Kommunfullmäktige beslutar om nivåerna för taxan och beroende på allvarlighetsgraden på felet som gjorts blir avgiften olika stor.

Mera information hittar du här.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida