Man från Lidköping dömd för rattfylleri


En 63-årig man från Lidköping har dömts för rattfylleri efter att han kört berusad i centrala Lidköping.

Händelsen inträffade den 20 mars i år då mannen framförde sin bil på Götgatan i centrala Lidköping. Mannen blev stoppad och det visade sig att alkoholkoncentrationen i hans utandningsluft uppgick till 0,20 milligram per liter och han har nu dömts för rattfylleri av Skaraborgs tingsrätt. 63-åringen döms till 40 dagsböter á 130 kronor. Totalt 5 200 kronor. Mannen ska även betala en avgift på 800 kronor till Brottsofferfonden.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida