14-åring rånad i Lidköping


Vid 14-tiden på måndagseftermiddagen rånades en 14-årig pojke när han befann sig på en buss på väg till Sjölunda. Två gärningsmän gripna.

En förälder kontaktade vid 14-tiden på måndagseftermiddagen polisen och uppgav att hans son blivit utsatt för ett rån på en buss som går från/till Sjölunda skola. Pojken befann sig på skolan och kunde lämna ett bra signalement på två unga gärningsmän. De hade bland annat tagit en mobiltelefon och en halskedja. En polispatrull körde mot platsen och kunde stoppa den aktuella bussen. På bussen anträffade polisen två personer som stämde väl in på signalementet, och de kunde gripas misstänkta för rån. Det är ännu oklart om det stulna godset har anträffats. De båda gripna är födda 2007 och 2008. 
Det finns inga uppgifter på om pojken som rånades fick några fysiska skador, men enligt polisen har han blivit väldigt rädd i samband med rånet.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida