Snart dags för årets Hjulafton i Lidköping

Hjulafton arrangeras i år den 10 augusti. Foto: Patrik Borgenhard.
Den 10 augusti går årets Hjulafton av stapeln i Lidköping och som vanligt förväntas det bli en traditionenlig folkfest på hjul.


Hela centrum kommer då fyllas av mc-kortege, gräsklippar-rally, driftinguppvisning, dragrace, 100 miljoners promenaden och mycket mer.
Varje år är det bilutställlningar på olika ytor runt om på området för olika slags fordon, och i år planeras det även för en yta med enbart eldrivna fordon. Hela sta’n är reserverad för festligheterna, så man uppmanas undvika att parkera i centrum.Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida