Sommar i trägårn med Skallsjö sommarorkester

Skallsjö sommarorkester uppträder i Stadsträdgården i Lidköping nu på måndag. Foto: Madelene Sandmer.
Måndagen den 31 juli klockan 19.00 bjuds det in till en klassisk sommarkväll på Dina-scenen i Stadsträdgården.

 

Det blir då ett kärt återseende av Skallsjö sommarorkester, som består av unga stråkmusiker som spelar både klassiska pärlor och nyare musik. Vid regn hålls konserten i S:t Nicolai kyrka. För mer information se Lidköpings konsertförenings hemsida.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida