Nationell skateboardtävling i Lidköping

Foto: Tobias Åberg.

Lördagen den 5 augusti avgörs Skateboardcupen i Lidköping och på plats är bland annat några av landets bästa åkare.

Skateboardcupen är en folkfest för alla åldrar med fokus på skateboard och musik. Det blir tävling i street och bowl samt trix for cash. På plats finns, förutom duktiga åkare från Lidköpings skateboardförening, även Skateboardförbundet samt John Magnusson, OS-coach i Svenska Skateboardlandslaget. Det bjuds också på uppträdande av Lidköpings reggaekung Tommy Almighty. Tävlingen avgörs i Lidköpings skateboardpark mellan klockan 12:00-18:00, och det är fri entré för alla besökare. Redan på eftermiddag den 4 augusti kommer alla tävlanden att åka in sig i parken och det utlovas tävlingar och massa annat skoj.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida