Familjeföreställning på Hantverksgården i Lidköping

Foto: Sören Håkanlind.

Den 15 augusti klockan 16.00 blir det familjeföreställning på Hantverksgården vid Limtorget i Lidköping.

Föreställningen ”Gömda rum för barn 2023 – Magen i skogen” vänder sig främst till barn mellan cirka 5-10 år. En musikteater om hur magen hamnade i kroppen och hur människan fick sin röst. Det bjuds på livemusik och sagoberättelse från Senegal, och det här fri entre till föreställningen som pågår i cirka 45 minuter. Samarrangör är Lidköpings hembygdsförening.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida