Hjulafton rullade in i Lidköping

Som vanligt inleddes Hjulafton med en mäktig mc-kortege. Foto: Urban Larsson.

På torsdagskvällen arrangerades Hjulafton för 28:e gången och som vanligt blev det en folkfest där tusentals åskådare hade tagit sig till de centrala delarna av Lidköping för att följa evenemanget.

Som vanligt inleddes Hjulafton vid 18-tiden med att en mäktig mc-kortege med hundratals motorcyklar, fyrhjulingar och mopeder rullade in i centrala Lidköping via Skaragatan. Sedan följde tre timmar med bilutställningar, gräsklipparrace, jetskiuppvisning, amfibiebilar, radiostyrda bilar, mountainbikelopp, dragracing, drifting och mycket annat. Det delades ut många priser under kvällen till vinnarna i de olika kategorierna, och det samlades även in pengar till Barncancerfonden.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida