Kallt i vattnet vid våra badplatser

Syskonen Natalie och Benjamin Larsson från Söne väljer att använda våtdräkt när de ska åka tub efter båten. Foto: Urban Larsson.

Det är fortsatt kallt i vattnet vid våra badplatser runt om i Lidköpings kommun och vill man bada, eller utöva olika vattensporter, kan en våtdräkt vara ett alternativ för att göra det lite behagligare. 

De låga badtemperaturerna vid våra badstränder håller i sig och enligt den senaste uppdateringen, som gjordes klockan 14.00 idag fredag, är det 17,0 grader i vattnet vid Svalnäsbadet och 13,6 grader vid Villabadet. På kommunens hemsida uppdateras badtemperaturen en gång i timmen. Aktuella badtemperaturer hittar du här.

Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida