Avstängningar i samband med Sommar i trägårn

Parkeringsplatserna bakom Dina-scenen kommer att vara avstängda den 24-27 augusti under avslutningskonserten på Sommar i trägårn.
 

Avslutningskonsert på Sommar i trädgårn arrangeras 24-27 augusti och detta kommer att påverkar parkeringsplatserna vid Stadsträdgården, enligt information på kommunens hemsida.

Mellbygatans parkeringsplatser vid Stadsträdgården (parkeringsplatserna bakom DINA-scenen) kommer vara avstängda mellan den 24 augusti klockan 07:00 till den 27 augusti klockan 07:00. Det går fortfarande nå parkeringen mot Lidan samt sjukhusets parkering.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun. 
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida