Bjuder in till öppet lusthus

Nu på lördag bjuds det in till öppet hus i lusthuset vid Villa Giacomina.

På lördag den 19 augusti bjuds det in till visning av det nyrenoverade lusthuset vid Villa Giacomina i Villa-parken.

Dörrarna står öppna till 1700-talspärlan som nyligen restaurerats av Lidköpings kommun. Denna dag får byggnaden liv med stämningsfull musik och det visas prov på tidsenliga kläder. På plats är också Vänermuseet som berättar för besökarna om det historiska sammanhanget, samt Lidköpings kommuns fastighetsansvariga som berättar om det arbete som gjorts för att varsamt återskapa lusthusets forna glans.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun. 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida