Skogshyddans dag nu på lördag


Nu på lördag den 19 augusti firas Skogshyddans dag och det utlovas en härlig festivaldag med en massa spännande inslag för hela familjen.


Det blir bland annat ponnyridning, magishow, sagobussen, dansworkshop, kanot och SUP, musik, minigolfturnering med mera. Medverkar gör bland annat Missionskyrkan, Equmenia Lidköping, Hela Människan, Cafébussen, Erikas ponnyridskola, Sagobussen och Independance academy.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun. 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida