Bissen Brainwalk – en promenad för livet

Många valde att gå den 2,5 kilometer långa promenaden för att stödja hjärnforskningen. Foto: Team Fabbe/Sören.

I samband med Villa Lidköpings ispremiär på onsdagskvällen arrangerades även en Bissen Brainwalk.

Syftet med en Bissen Brainwalk är att samla in pengar till hjärnforskningen och på onsdagskvällen passade många på att betala en summa för att gå den cirka 2,5 kilometer långa välgörenhetspromenaden, som gick längs med Lidan. På plats var även Bissen Brainwalks grundare, och den före detta bandyspelaren, Mathias ”Bissen” Larsson.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun. 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida