Villa Lidköping bjöd in till ispremiär

Villa Lidköping bjöd på onsdagkvällen in till ispremiär i Sparbanken Lidköping arena. Foto: Team Fabbe/Sören.

Villa Lidköping BK drog på onsdagskvällen igång en ny bandysäsong inför drygt 700 åskådare i Sparbanken Lidköping arena.

Dagen startade med olika aktiviteter och en Bissen Brainwalk-promenad och avslutades med att Villa Lidköpings två representationslag möttes på isen, inför drygt 700 åskådare i Sparbanken Lidköping arena. Ispremiären arrangerades av Villa Lidköping med stöttning av klubbens partners och syftet med kvällen var att tillsammans starta igång en ny säsong. Många villasupportrarna hade samlats i aktivitetsområdet utanför Sparbanken Lidköping arena och klockan 18.00 öppnades dörrarna till arenan där de 500 första bjöds på korv och bröd. Därefter klev dam- och herrlaget ut på isen inför hemmapubliken för att mötas i en match med mixade lag och positioner. En match som bjöd på både dramatik och humor och som slutade 4-4.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun. 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida