Fotbollsplaner helt översvämmade efter regnet

Så här såg det ut vid Örslösa Idrottsplats vid 19-tiden på lördagen. Foto: Urban Larsson.

Det var inte bara källare och vägar som drabbades av översvämningar under lördagen häftiga regn, även flera fotbollsplaner låg under vatten.

Bland annat drabbades fotbollsplanerna vid Örslösa IP, där flera planer var översvämmade under lördagen och söndagen. Nu meddelar Örslösa-Söne IK att planerna inte går att använda för match och träning förrän tidigast på onsdag denna veckan. Även flera andra lag fick ställa in sina matcher och träningar under söndagen.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida