Kvinna åtalas för narkotikabrott


En 30-årig kvinna åtalas för ringa narkotikabrott efter att hon påträffats påverkad av narkotika på Hamngatan i centrala Lidköping.

Händelsen inträffade i början av sommaren och kvinnan åtalas nu vid Skaraborgs tingsrätt, misstänkt för att olovligen använt cannabispreparat. Åklagarens påföljdsförslag är 30 dagsböter á 50 kronor, totalt 1 500 kronor. Kvinnan ska dessutom betala kostnaden på 1 300 kronor för provtagning och analys.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida