Väschööta-revyn är tillbaka i Lidköping


Höstens stora skrattfest
Väschööta-revyn är tillbaka och det utlovas skrattkramp i både mage och mungipor.

 

Man bjuder på en skrattfest i två akter och i år består ensemblen av Erika Sjöström, Mikael Ullberg, Andreas Ljung, Karin Odermatt, Börje Bappelsin, Jecko samt ett kompband. Revyn spelas mellan den 9 – 30 september på Vrickade teatern i Härjevad.
Foto: Vrickade teatern.Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida