Åtalas för smitning efter trafikolycka


En 24-årig man från Lidköping åtalas för brott mot trafikförordningen samt smitning från trafikolycksplats.

Händelsen inträffade den 13 augusti vid cirkulationsplatsen vid riksväg 44 utanför Lidköping. Mannen åtalas för brott mot trafikförordningen då han kört in i cirkulationsplatsen utan att väja för fordon som befann sig inne i cirkulationen. Efter att mannen kolliderat med ett annat fordon valde han att lämna olycksplatsen utan att lämna kontaktuppgifter till den andre föraren och därför är han även misstänkt för smitning från trafikolycksplats. Åklagarens påföljdsförslag är 40 dagsböter á 200 kronor. Totalt 8 000 kronor.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida