Cyklist påkörd vid Härebacka

På måndagseftermiddagen blev en cyklist påkörd vid Härebacka utanför Lidköping. Foto: Urban Larsson.

Vid 13.30-tiden på måndagsseftermiddagen inträffade en trafikolycka nära korsningen vid Härebacka utanför Lidköping, där en cyklist blev påkörd av en personbil.

Cyklisten, en man i 60-årsåldern, ska ha varit vaken och talbar när ambulanspersonalen anlände till platsen, men han ska bland annat ha ådragit sig huvudskador och fördes till sjukhuset i Lidköping för kontroll. Både personbilen och cykeln togs i beslag för teknisk undersökning.

Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida