Landshövdingen besöker Lidköping

Landshövding Sten Tolgfors besöker idag Lidköping.

Idag onsdag den 5 september besöker landshövdingen Lidköpings kommun för att prata om framtidens utmaningar.
– Jag besöker nu alla kommuner i länet för att få en bild av viktiga lokala frågor och resonera med kommunledningarna. Direkta kontakter är oerhört värdefulla inte minst i dessa tider av grön omställning, säger Sten Tolgfors.

På agendan står framför allt gemensamma beröringspunkter mellan Lidköpings kommun och Länsstyrelsen i Västra Götaland.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida