Öppet hus på nya Villa Videbeck

Demenscentrum Villa Videbeck i Lidköping.
Skulle du vilja se hur det ser ut på nya demenscentrum Villa Videbeck? Passa då på att komma på öppet hus den 15 september mellan klockan 14:00-16:00.


Villa Videbeck är en Sverigeunik satsning där vården för en av våra största folksjukdomar, demens, har samlats under ett tak. Den fysiska miljön i huset är specialbyggd för personer med demenssjukdom. Orangeri, trädgård, stora inglasade balkonger och specialytor som stimulerar till avslappning, mental aktivitet och rörelse.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida