Villa Lidköping tog tredje raka segern

Johan Löfstedt och Villa tog på söndagen lagets tredje raka seger när man besegrade Vetlanda med 9-2. Foto: Urban Larsson.

Villa Lidköping fortsätter jakten på finalspelet i Svenska cupen och på söndagen besegrades Vetlanda på hemmais.

Villa Lidköping toppar nu den södra gruppen i Svenska cupen efter tre raka segrar och en målskillnad på 22-9. På söndag startade Villa Lidköpings damlag med att vinna med 4-0 mot Mölndal och herrarna hakade på och vann med fina 9-2 mot Vetlanda. Christoffer Edlund fortsatte att vara på målhumör och stod för ytterligare tre mål, och har nu gjort totalt nio mål på tre matcher. Villa inledde matchen med att göra tre snabba mål och tvinga Vetlanda till en timeout, en paus i matchen som bortalaget drog nytta av och kunde reducera två gånger om. Det skulle dock bli Vetlandas två enda mål i den här matchen. Tim Persson satte 4-2 efter 37 minuter, ett resultat som stod sig halvleken ut. I den andra halvleken var det Villa för hela slanten och flera spelare fick skriva in sig i målprotokollet, Petter Björling, Ludvig Johansson, Martin Karlsson, Johan Löfstedt och Christoffer Edlund. Matchen den slutade 9-2 och nu har Villa sex poäng på tre matcher och toppar gruppen inför kommande match som spelas på bortaplan mot Gripen Trollhättan den 22 september. 


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida