Lidköpingsbo åtalas för narkotikabrott


En 27-årig man från Lidköping åtalas för narkotikabrott efter att han påträffats med 106 gram (S)-Pregabalin och 30 tabletter clonazepam, som båda är narkotika.

Händelsen inträffade den 25 augusti i en bostad på Framnäsvägen i Lidköping. Det yrkas att i beslag tagen narkotika ska förverkas. Mannen har erkänt brottet och ärendet kan därför hanteras enligt reglerna om snabbförfarande i brottmål.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida