Rickard Sjöberg kommer till Lidköping

Rickard Sjöberg kommer till Missionskyrkan i Lidköping den 30 september. Foto: John Guthed.
Den 30 september blir det cafékväll i Missionskyrkan i Lidköping och i heta stolen sitter Rickard Sjöberg. Det blir även musik med Nicke Holgersson och The Braves

 

Det utlovas en cafékväll med grym musik och intressanta samtal. I heta stolen sitter Rickard Sjöberg, som är programledare, journalist och författare och känd bland annat från ”Postkodmiljonären”, ”När och fjärran” och ”Alla mot en”. Rickard kommer att berätta om sitt liv och sin tro bland annat utifrån sin bok ”Våga vara modig”. För musiken svarar kapellmästare Nicke Holgersson och husbandet The Braves. Skogshyddans café finns på plats med godsaker. Entré till kvällen, som startar klockan 18.00, är kostnadsfri men man behöver boka en biljett. https://mklidkoping.se/event/rickard-sjoberg/
Under kvällen görs även en insamling för Sociala kassan.
Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida