SM-finalerna i bandy spelas i Västerås

Kommande bandyfinaler kommer att avgöras i ABB Arena Syd i Västerås.

Det står nu klart att bandyfinalerna kommer att avgöras i Västerås ABB Arena Syd den 15-16 mars 2024. SM-finalen i bandy är en folkfest som samlar bandyintresserade från hela landet.

Svenska Bandyförbundet har idag meddelat att Västerås blir värdstad för finalhelgen där svenska mästarna i bandy ska koras. Nytt för i år är att ungdomsfinalerna spelas under samma helg och på samma plats för att ge ungdomarna samma förutsättningar som seniorerna. Västerås arrangerade SM i bandy 1990 på Rocklunda IP, men sedan 1991 har Studenternas i Uppsala i varit den huvudsakliga spelplatsen för SM-finalerna.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida