Lena Larssons dröm har gått i uppfyllelse

Lena Larsson från Lidköping gör debut som författare. Foto: Privat.

Lena Larsson från Lidköping har länge drömt om att skriva en bok, och nu har drömmen gått i uppfyllelse. Måndagen den 2 oktober klockan 14.30 berättar författaren om sin nyskrivna bok på Seniorcenter i Lidköping.

Lena beskriver på ett intressant och medryckande vis de platser hon besökt, de äventyr hon råkat ut för och de människor hon mött på sina vandringar. Lena vill ge dig inspiration och lust att bara fånga stunden, leva och njuta.

Föreläsningen sänds även live på Facebook. 
https://www.facebook.com/events/279489698274798


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida