Man från Vinninga dömd för narkotikabrott


En man i 25-årsåldern från Vinninga har dömts för två fall av ringa narkotikabrott efter att han påträffats med narkotika i centrala Lidköping

Händelserna inträffade den 28 maj på Mellbygatan i centrala Lidköping och nu har mannen fått sin dom vid Skaraborgs tingsrätt. Mannen döms för två fall av ringa narkotikabrott, när han greps hade han fem tabletter alprazolam, som är narkotika, och samtidigt hade han olovligen använt cannabispreparat och amfetamin. Påföljden blir 40 dagsböter á 50 kronor. Totalt 2 000 kronor. mannen ska dessutom betala en avgift på 1 000 kronor till brottsofferfonden, samt betala statens kostnader för provtagning och analys med 1 300 kronor.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida