Berättarkväll om Lindholmen

Lindholmen. Foto: Per Pixel Petterson.
Tisdagen den 10 oktober bjuder Vänermusei vänner in till berättarkväll på Vänermuseet i Lidköping. Christina Nilson-Dag berättar om ”Lindholmen – ännu en skatt att bevara. Men hur väcker man en Törnrosa 2023”.

 

Det rekommenderas att man förbokar sin plats på föredraget. Är föredraget fullbokat finns det möjlighet till drop in-platser på övre plan. Det är fri entré för medlemmar i Vänermusei vänner. Inträde för icke medlem är 50 kronor, som betalas på plats via swish eller kontant.

Boka din plats här!


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida