Lidköpingsbo döms för narkotikabrott


En 33-årig man från Lidköping har av Skaraborgs tingsrätt dömts till ringa narkotikabrott efter att han olovligen använt cannabispreparat.

Mannen påträffades påverkad av narkotika den 9 juni i år på Gluntgatan i Lidköping. Han har nu dömts för ringa narkotikabrott till 30 dagsböter á 50 kronor. Totalt 1 500 kronor. Mannen ska även betala en avgift på 1 000 kronor till Brottsofferfonden samt ersätta staten med 1 300 kronor för analys och provtagning.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida