Man sålde cannabis i Lidköping – greps av polis


En 25-årig man boende på en mindre ort i Lidköpings kommun greps av polis när han överlät cannabis till en annan person. Vid husrannsakan fann polisen ytterligare narkotika och nu har mannen fått sin dom.

Händelsen inträffade den 13 maj förra året då polisen grep mannen när han överlät två gram cannabis till en annan person på Kinnegatan i Lidköping. Vid den efterföljande husrannsakan i mannens bostad påträffades ytterligare narkotika samt utrustning för narkotikahantering. Totalt förvarade mannen 41,38 gram cannabisharts, 3.54 gram MDMA och två doser LSD i sin bostad. Mannen har erkänt att han sålt narkotika och han döms nu till narkotikabrott och påföljden blir skyddstillsyn med föreskrifter att genomgå program som frivården finner lämpligt. Mannen ska få en övervakare. I beslag tagen narkotika ska förverkas.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida