Lars Winnerbäck uppträder i Lidköping


Den 27 oktober är det premiär för Lars Winnerbäck med band att ge sig ut på turné igen och den 25 november kommer han till Sparbanken Lidköping arena.

Den 22 september släpptes Lars Winnerbäcks 14:e album som fått namnet Neonstjärnan. Turnépremiären äger rum den 27 oktober, på samma plats som förra turnén slutade, i hemstaden Linköping och en knapp månad senare gör turnén alltså stopp i Lidköping och Sparbanken Lidköping arena.

På scen under turnén:
Jerker Odelholm – Bas
Jonna Löfgren – Trummor
Staffan Johansson – Gitarr
Carl Ekerstam – Gitarr
Sandra Widman – Sång, gitarr
Mikaela Hansson – Keyboard

Biljetter köps på www.unitedstage.se


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida