Omfattande underhållsarbete i fibernätet

De fastigheter som berörs ligger inom de gulmarkerade områdena. Illustration: Lidköpings kommun.

Onsdagen den 25 oktober klockan 00:10-02:00 kommer underhållsarbete i fibernätet att utföras i flera olika områden i Lidköpings kommun.

De som berörs är boende i bland annat Norra Kedum, Örslösa, Tofta, Norra Härene, Lilleskog, Stenhammar och Resville, enligt information på kommunens hemsida. Störningar kan upplevas på samtliga tjänster som levereras via stadsnätet under aviserad tid.
Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida