Cykelställ tas bort för att ge plats åt isbana

Isbanan får i år en ny placering på östra sidan av Nya stadens torg. Illustration Lidköpings kommun.

Idag den 17 oktober startar arbetet med att ta ned cykelställen vid östra delen av Nya stadens torg för att göra plats för årets isbana, enligt information på kommunens hemsida.

Anledningen till att isbanan placeras vid torgets östra del är den pågående renoveringen av fontänerna. Isbanan planeras vara i drift från den 1:a advent under förutsättning att vädret tillåter.Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida