Kvinna åtalas för stöld på Hemköp i Lidköping


En 50-årig kvinna åtalas för ringa stöld efter att hon olovligen tagit varor till ett värde av 193 kronor på Hemköp i Lidköping.

Händelsen inträffade den 31 augusti i år då kvinnan stoppade på sig varor och lämnade butiken utan att betala. Kvinnan har erkänt brottet och åklagarens påföljdsförslag är enligt stämningsansökan 30 dagsböter á 50 kronor. Totalt 1 500 kronor.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida