Lidan BTK besegrade Mariedals IK

Andrew Gambina vann båda sina matcher när Lidan BTK besegrade Mariedals IK med 8-1. Foto: Urban Larsson.

I lördags spelade Lidan BTK mot Mariedals IK i bordtennisens division 1 och det blev en klar seger med 8-1.

Spelade för Lidan BTK gjorde Andrew Gambina, Alex Lund, Alexander Fransson och Sebastian Flaaten. I och med segern ligger Lidan på en tredje plats i tabellen med sex inspelade poäng efter fyra omgångar. Nästa match för Lidan är hemma mot Svandesunds IK nu på lördag.

Samtliga resultat och aktuell tabell hittar du här.


Vill du se fler sportnotiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida