Chennet Juhlin ställer ut på Vänermuséet

Det marina livet har alltid spelat en stor roll för Chennet Juhlins konst.
Just nu pågår utställningen ”Marina upplevelser” av Chennet Juhlin på Vänermuséet i Lidköping.

Under alla år har det marina livet och miljön spelat en stor roll i Chennet Juhlins arbete och nyfikenheten för vattenlandskapet är fortfarande en stark drivkraft. I två av museets rum visas tavlor inspirerade av Vänerhavet, Lofoten, Forsar i Kärkevaggie och Laponia. Det bjuds på verk från 1990-talet och fram till 2023 i form av oljemålningar, akvareller, blandteknik och grafik, som speglar konstnärens egna upplevelser i olika vattenlandskap. Utställningen pågår till och med den 30 november 2023.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida