MC-förare misstänkt för brott – kan bli av med motorcykeln


En 36-årig man från Lidköping åtalas för flera fall av narkotikabrott, rattfylleri samt grov olovlig körning och riskerar även att bli av med sin motorcykel.

Händelsen inträffade den 20 september då mannen stoppades på sin motorcykel på Skepparegatan i Lidköping. Det visade sig att mannen både var påverkad av amfetamin och alprazolam och att han även hade 4,12 gram cannabisharts på sig. Han misstänks därför för två fall av ringa narkotikabrott samt rattfylleri. Mannen är även misstänkt för olovlig körning då han saknade giltigt körkort. Brottet bör enligt stämningsansökan betraktas som grovt då mannen tidigare lagförts för olovlig körning och därför yrkas det att motorcykel ska förverkas från mannen. Även den beslagtagna cannabishartsen kommer att förverkas. 36-åringen har erkänt innehav av narkotika men förnekar övriga brott. Preliminär tid för huvudförhandling är den 6 november.

Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida