Stabil insats av Villa mot Motala

Tim Persson gjorde två av målen när Villa på onsdagen besegrade Motala med 7-1 hemma i Sparbanken Lidköping arena. Arkivfoto: Urban Larsson.

Villa Lidköping hade som väntat inga problem med bottenlaget Motala när lagen möttes på onsdagskvällen i Sparbanken Lidköping arena.

Efter en stabil 2-0-ledning i halvtid kunde Villa Lidköping till slut gå ifrån och vinna med hela 7-1. Bäste målskytt för hemmalaget blev Tim Persson med två mål. Efter dagens match ligger Villa på en andra plats i tabellen efter nio spelade omgångar, en poäng efter serieledaren Bollnäs. Nästa match för Villa är borta mot Vetlanda imorgon fredag.

Elitserien bandy
Villa Lidköping BK-IFK Motala 7-1 (2-0)
1-0 Tim Persson (12), 2-0 Joel Broberg (42), 3-0 Christoffer Edlund (47), 4-0 Felix Pherson (51), 5-0 Tim Persson (63), 6-0 Christoffer Edlund, straff (79), 6-1 Philip Florén (84), 7-1 Joel Broberg (90).
Hörnor: 10-5 (5-3).
Publik: 1 729.

 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida