Nyårsfirande på Nya stadens torg

Laserstrålar lyser upp tolvslaget. Foto: Claes Magnusson.

Även i år kommer det att bjudas på lasershow till musik för alla som vill fira in det nya året på Nya stadens torg i Lidköping.

Vid tolvslaget kommer laserstrålar att lysa upp natthimlen över Lidköpings stadssiluett och landmärken. Huvudnumret blir en dramatisk lasershow som fyller himlen med alla dess färger och former och lasermapping med rådhuset som fond. Allt ackompanjerat av dynamisk musik. En lokal profil kommer att inleda kvällen. Kanske känner du igen rösten? 
Andra chansen: För att ge fler möjligheten att se lasershowen så kommer den även genomföras på nyårsdagen klockan 17.00.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida