Kvinna bar på knivar inne på Åhlens


En 30-årig kvinna från Lidköping kontrollerades den 18 oktober i centrala Lidköping och det visade sig att hon hade två knivar i en väska.

Kvinnan kontrollerades av polis den 18 oktober 2023 på Iqbaltorget i Lidköping med anledning av att hon varit inne på Åhléns och uppträtt stökigt. Det visade sig då att hon hade två knivar i sin väska. Kvinnan har nu fått sin dom vid Skaraborgs tingsrätt, och hon döms för brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål. Påföljden blir 100 dagsböter á 50 kronor. Totalt 5 000 kronor. Kvinnan ska även betala en avgift på 1 000 kronor till Brottsofferfonden. I beslag tagna knivar har förverkats.

Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida