27-åring åtalas för dopningsbrott


En 27-årig man från Götene åtalas för narkotikabrott och dopningsbrott efter att han påträffats med narkotika och dopningsmedel på Brantabäcksgatan i Lidköping.

Händelsen inträffade den 29 augusti i år då mannen, som tidigare bott i Lidköping, påträffades med 348,1 gram mitragynin och 41 tabletter alprazolam, som båda är narkotika. Samtidigt ska mannen enligt stämningsansökan ha varit påverkad av både kokain och diazepam, och han är därför misstänkt för både narkotikabrott och ringa narkotikabrott. Mannen åtalas även för dopningsbrott, då han samtidigt brukat nandrolon och trenbolon, som båda är dopningsmedel. Han har även innehaft dopningspreparat i form av 31 tabletter tamoxifen, 3 ampuller innehållande totalt 3 milliliter trenbolonacetat och 1 ampull innehållande 1 milliliter med bland annat testosteronpropionat. I stämningsansökan yrkas det på att narkotikan och dopingmedlen förverkas. Mannen har erkänt brott.Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida