Firar 40 år med utställning


Lidköpings vävstugeförening firar 40 år med jubileumsutställning på Vänermuseet.

Jubileumsutställningen, som fått namnet Vi väver, visar ett axplock av allt som vävts under de 40 år som föreningen funnits. Det finns också en vävstol uppsatt för besökare som vill prova på att väva.

Utställningen, som är producerad av vävstugeföreningen med stöttning från Vänermuseet och med ekonomiskt stöd från Sparbanken Lidköping, visas på Vänermuseet till och med den 25 februari 2024.Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida