Vara konserthus arrangerar rockfestival


Den 2 november 2024 arrangeras Vara In Rock på Vara Konserthus. Här samlas rocklegender med stjärnstatus och de hetaste banden från hela Europa under samma tak för en endagsfestival i en total rock’n’roll-upplevelse.

Tidigare har en Rock-festivalen arrangerats i Skövde, men 2024 går arrangören Beardmen samman med Vara Konserthus och flyttar festivalen till Vara.
Sara Törn, produktionschef på Vara Konserthus:
– Det har länge varit vår önskan att arrangera en festival och vi har noterat en stor efterfrågan på mer rock på våra scener. När vi träffade Beardmen klickade det direkt och beslutet att arrangera In Rock tillsammans i Vara var självklart. Det blir också en perfekt möjlighet att visa upp vad Sparbanken Blackbox har att erbjuda.

En total festivalupplevelse
Under festivalen kommer konserterna att äga rum på två scener: Sparbanken Blackbox och restaurangscenen i Vara Konserthus. Under hela festivalen kan publiken njuta av livemusik, dj:s och foodtrucks eller släcka törsten i barerna som håller öppet hela kvällen. Det blir också meet and greet-tillfällen, tävlingar och utställare och mycket annat. Dessutom kommer mindre, okända band att kunna tävla om en plats i årets lineup.

Nicki från medarrangören Beardmen:
– Att In Rock nu intar Vara Konserthus och därigenom når en milstolpe i vår strävan att bli en turnerande rockfestival är fantastiskt. Vara Konserthus är utan tvekan den bästa platsen för rock i hela Skaraborg, speciellt i Sparbanken Blackbox. Att samarbeta med ett professionellt team där varje individ är en expert inom sitt område är inspirerande. Vi hoppas att detta blir ett välbesökt evenemang och öppnar upp för fler In Rock-festivaler i Vara framöver.

Först till kvarn med Blind Bird-biljetter
Banden som kommer att uppträda avslöjas successivt men redan nu finns chansen att säkra biljett till festivalen. Begränsade Blind Bird-biljetter till det oslagbara priset av 666 kronor (ordinarie pris 1 100kronor) finns ute nu.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida