Jul på Torgbron med Natalie Andersson

Natalie Andersson uppträder på Torgbron i Lidköping den 17 december klockan 13.00.

I morgon söndag den 17 december klockan 13.00 bjuds det på musik på Torgbron i Lidköping med Natalie Andersson.

Natalie Andersson föddes i Kvänum, men numera kallar hon Lidköping sitt hem och bas för sin musikaliska verksamhet. Tillsammans med de skickliga musikerna Joakim Wahlander och Peter Höglander kommer hon att förtrolla publiken på Torgbron under den tredje advent, då de kommer att skapa en stämningsfull julupplevelse med sitt jazziga sound. Fri entré och ingen föranmälan.
Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida