Populär julmarknad i Spiken

Trots att det regnade på söndagen var det många som hade tagit sig till Spiken och årets julmarknad. Foto: Urban Larsson.

Den gångna helgen bjöds det in till julmarknad i Spikens fiskehamn på Kållandsö och många passade på att handla delikatesser till julbordet och en hel del annat.

I Spikens fiskehamn firas det traditionsenligt julmarknad sista helgen innan jul, och så även i år. Under söndagen regnade det och blåste, men trots detta var marknaden välbesökt. Under lördagen var det ännu fler besökare på plats och det var tidvis svårt att ta sig fram på vägen till och från Spiken. Lokala matproducenter sålde produkter som fisk, kött- och chark, ost, bröd, sylt, honung, marmelader, julmust och en hel del annat.  På plats finns även en rad hantverkare som erbjöd ett unikt utbud av allt ifrån julbockar av granris till sparkstöttingar och julpynt. Marknaden var öppen mellan klockan 10.00 till 16.00 båda dagarna.Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida