Motortorsdagar även under 2024

Det kommer att arrangeras Motortorsdagar vid fyra tillfällen under nästa år.

Det är nu klart att det blir Motortorsdagar på Nya stadens torg i Lidköping även nästa år.

Motortorsdag i Lidköping är ett event för hela familjen och anordnas under fyra torsdagar under sommaren 2024, den 13 juni, 11 juli, 18 juli och 25 juli. Mitt på Nya stadens torg får fordon och utställningsbilar visa upp sig framför det Gamla Rådhuset. Alla fordon är välkomna, allt från veteraner och muskelbilar till stylade och moderna bilar och motorcyklar. Träffarna startar klockan 17:00 och håller på till cirka 20.00.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida