Hjulafton 2024 – då är folkfesten tillbaka

Den 8 augusti 2024 är det året dags för Hjulafton i Lidköping.

Lidköpings käraste folkfest är tillbaka och datumet för 2024 års arrangemang är torsdagen den 8 augusti.

Hela centrum fylld då som vanligt av bland annat mc-kortege, gräsklipparrally, driftinguppvisning, dragrace, 100 miljoners promenaden och mycket, mycket mer. Varje år är det bilutställlningar på olika ytor runt om på området av alla möjliga slags fordon och nytt för i år är att det blir en hel yta med eldrivna fordon. Programmet presenteras några veckor innan själva evenemanget.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida