Villa krossar allt motstånd – ny seger mot Sandviken

Villa Lidköping tog på onsdagen en ny seger när man besegrade Sandvikens AIK med 10-3 i Göransson arena. Arkivfoto: Urban Larsson.

Efter storsegern med 10-1 i seriefinalen mot Bollnäs och  11-6-segern hemma mot Sandviken senast tog Villa ytterligare en seger när man på onsdagskvällen besegrade Sandviken på nytt, och denna gången med 10-3 på bortais i Göransson arena.

Villa Lidköping rycker ytterligare i toppen av tabellen efter att man på onsdagen på nytt besegrat Sandvikens AIK. Fyra mål på tolv minuter i den första halvleken gjorde att Villa kunde gå till pausvila med en stabil 4-1-ledning. Villa startade den andra halvleken med att göra ytterligare tre mål inom loppet av nio minuter, och matchen var avgjord. Villa gick ifrån och kunde till slut vinna med 10-3. Bäste målskytt i Villa Lidköping blev Christoffer Edlund med tre fullträffar. Nästa match för Villa är hemma mot Västerås på annandag jul.

Elitserien bandy
Sandvikens AIK-Villa Lidköping BK 3-10 (1-4)
0-1 Martin Karlsson (20), 0-2 Christoffer Edlund, straff (23), 0-3 Joel Broberg (29), 0-4 Martin Hammarberg, hörna (32), 1-4 Dennis Henriksen (41), 1-5 Erik Säfström (58), 1-6 Tim Persson (62), 1-7 Joel Broberg (67), 2-7 Elliot Hellström (69), 2-8 Christoffer Edlund (72), 2-9 Christoffer Edlund (75), 2-10 Tim Persson (82), 3-10 Elliot Hellström (84).
Hörnor: 8-9 (3-2).
Utvisningar: Sandvikens AIK: 1×10 min. Villa Lidköping BK: 2×10 min.